מתכון

קארי כרובית, בטטה ואפונה

לא משנה אילו ירקות תחליטו לבשל בקארי – תמיד כדאי לטגן אותם קודם בחמאה ותבלינים שלמים

6,108 בשלנים התעניינו במתכון זה
קארי כרובית, בטטה ואפונה. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
קארי כרובית, בטטה ואפונה. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

בסוף הבישול מוסיפים קצת חלב קוקוס או יוגורט, והרוטב שלכם מוכן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים גהי, חרדל, זרעי כמון, ג’ינג’ר וצ’ילי בסיר בינוני על להבה בינונית, עד שעולה ריח תבלינים נעים. מוסיפים כרובית ובטטה ומטגנים 3-2 דקות.

2

מוסיפים כורכום, קארי, גראם מסאלה וכוס מים. מכסים ומבשלים כרבע שעה, או עד שהירקות מעט רכים. מוסיפים אפונה, חלב קוקוס ומלח ומבשלים 5 דקות נוספות.

גיוון: במקום גהי אפשר להשתמש בחמאה מומסת.