בסוף הבישול מוסיפים קצת חלב קוקוס או יוגורט, והרוטב שלכם מוכן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים גהי, חרדל, זרעי כמון, ג’ינג’ר וצ’ילי בסיר בינוני על להבה בינונית, עד שעולה ריח תבלינים נעים. מוסיפים כרובית ובטטה ומטגנים 3-2 דקות.
2
מוסיפים כורכום, קארי, גראם מסאלה וכוס מים. מכסים ומבשלים כרבע שעה, או עד שהירקות מעט רכים. מוסיפים אפונה, חלב קוקוס ומלח ומבשלים 5 דקות נוספות.
גיוון: במקום גהי אפשר להשתמש בחמאה מומסת.