מתכון

קארי עוף וירקות עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס

נתחי פרגיות עם שלל ירקות טעימים ובריאים. מתכון מושלם לארוחת צהריים זריזה ומאוזנת

99,324 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
קארי עוף וירקות עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף
קארי עוף וירקות עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף

באותה שיטה מכינים
קארי בקר ותרד: מחליפים את העוף בנתחי סינטה בקר, אותם מוסיפים כשתפוחי האדמה רכים. מבשלים ברוטב רק 10 דקות. מחליפים את השעועית בתרד ומוסיפים רק בשלב הבישול הסופי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקארי:

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הירקות והבשר:

1

מטגנים את הפרגיות בסיר עם שמן חם 5 דקות להזהבה. מוסיפים בצל, תפוח אדמה וגזר ומזהיבים 5-4 דקות.

2

מוסיפים פלפלים, שעועית ירוקה, כרובית וג’ינג’ר ומאדים תוך כדי ערבוב עוד 10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.

בינתיים מכינים את הקארי:

3

מערבבים בקערה חמאת בוטנים, משחת קארי, חלב קוקוס, צ’ילי מתוק, שום ותבלינים.

מבשלים יחד ומגישים:

4

יוצקים את הקארי לסיר עם הירקות והבשר, מביאים לסף רתיחה ומבשלים מכוסה על להבה בינונית-נמוכה כ-30 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

5

מפזרים בוטנים ומגישים.