במסעדות תאילנדיות מכינים את משחת הקארי מדי שבוע. בבית אפשר להשתמש במשחה איכותית מוכנה, שקונים במעדניות ובחנויות המתמחות במוצרים מהמזרח.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים בסיר 3 כפות שמן ומטגנים משחת קארי במשך דקה עד שהארומות מתחילות לעלות.
2
מוסיפים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה. מוסיפים עוף ומבשלים כ-7 דקות. מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומסירים מהכיריים.
3
שמים בקערות הגשה, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים לצד אורז לבן.