מתכון

קבב עוף

לכל ברביקיו מוזמנים גם כאלה שכבד להם, שאסור להם או שאוהבים להרגיש מיוחדים. במיוחד בשבילם הכנתי קבב בסגנון ערבי

13,927 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קבב עוף. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קבב עוף. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

לכל ברביקיו מוזמנים גם כאלה שכבד להם, שאסור להם או שאוהבים להרגיש מיוחדים. במיוחד בשבילם הכנתי קבב עוף בסגנון ערבי. הצנוברים מוסיפים את השומן החסר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים צנוברים במחבת יבשה 2 דקות להזהבה קלה וקוצצים גס.

2

מערבבים את הצנוברים בקערה עם שאר החומרים ולשים היטב כ-10 דקות. אפשר להוסיף ביצה, שתקשור את התערובת טוב יותר.

3

אוספים חופן מתערובת הבשר בידיים לחות ומהדקים על שיפוד מתכת (עדיף שטוח) או שיפוד עץ. אם לא צולים מייד, שומרים במקרר עד הצלייה.

4

צולים על הגריל 2 דקות מכל צד. מקפידים שהעוף יהיה עשוי, אבל נזהרים שלא לייבש. מגישים מייד.

גיוון: מחליפים את נתחי העוף הטחון בבקר טחון מעורבב עם כבש.