אם מכינים מראש: מחממים בתנור, כשכרעי העוף מונחות על הפריקי. יש לשים לב שצנוברים נוטים להיחרך בקלות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר עם כף שמן זית ומשחימים היטב את נתחי העוף. מתחילים כשהעור למטה ואחרי 10 דקות הופכים לצד השני ומשחימים עוד 6 דקות. מוציאים את נתחי העוף לצלחת בכף מחוררת.
2
מוסיפים לסיר כף שמן ובצל ומטגנים להשחמה עדינה. מוסיפים צנוברים ומערבבים דקה-שתיים. מוסיפים פריקי ומטגנים דקה.
3
מחזירים את העוף לסיר ומתבלים בבהראט, מלח ופלפל. מוסיפים מים לכיסוי, מכסים ומבשלים 45 דקות על להבה נמוכה או עד שכמות המים מצטמצמת. מומלץ למעט ככל האפשר בפתיחת הסיר.
4
מגישים חם.