מתכון

קונפי ארטישוק ירושלמי

את הקונפי הזה מכינים עם שמן זית בעל טעם עדין. אפשר להוסיף אותו לריזוטו, למלא בו רביולי או להוסיף לסופריטו

5,094 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
קונפי ארטישוק ירושלמי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
קונפי ארטישוק ירושלמי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

שמור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-120 מעלות.

2

מסדרים ארטישוק ירושלמי בתבנית עמוקה. מפזרים מעל עלי זעתר וצ'ילי, מכסים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

3

אופים כ-3 שעות עד שמתרכך מאוד.

4

מצננים ומעבירים עם שמן הבישול לצנצנת מעוקרת. שומרים במקרר עד שנה.