הגרסה שלי כוללת אגוזים, שקדים ובהראט. לשבירת המתיקות הוספתי צפתית מיושנת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתוספות:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים קוסקוס:
1
יוצקים על הקוסקוס מים רותחים, שמן זית ובהראט. מכסים בניילון נצמד ומשהים ל-5 דקות.
2
מסירים את הניילון, מפוררים בעזרת מזלג את הגושים שנוצרו ומאווררים את המרקם. מכסים ומשהים 5 דקות נוספות.
בינתיים מכינים את התוספות:
3
מחממים מחבת על להבה בינונית. מוסיפים דבש, אגוזים ושקדים, מערבבים היטב ומקרמלים דקה. מוסיפים תאנים, מערבבים דקה-שתיים ומסירים מהכיריים.
להגשה:
4
מערבבים את תכולת המחבת עם הקוסקוס, מפזרים שבבי גבינה ומגישים.