מתכון

קלחי תירס בחמאת אנשובי ופרמזן

תירס על האש הוא אופציה מועדפת על ילדים. מרחנו אותו בחמאה מתובלת, כדי שגם המבוגרים יתפתו לנגוס ממנו

4,329 בשלנים התעניינו במתכון זה
קלחי תירס בחמאת אנשובי ופרמזן. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
קלחי תירס בחמאת אנשובי ופרמזן. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

יום העצמאות, המבשר על עונת הברביקיו והפיקניק, הוא מועד מושלם להתחדש עם גריל משוכלל, שיהפוך כל מפגש "על האש" לארוחת גורמה. הנה מתכון שתרצו לאמץ.

כולם אוהבים לנשנש משהו עד שהאוכל (כלומר הבשר) יהיה מוכן. תירס על האש הוא אופציה מועדפת על ילדים. מרחנו אותו בחמאה מתובלת, כדי שגם המבוגרים יתפתו לנגוס ממנו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לחמאת אנשובי ופרמזן:

אופן ההכנה

1

טוחנים בבלנדר את כל החומרים לחמאת אנשובי.

2

צולים קלחי תירס על גריל לוהט. מברישים בחמאה המתובלת במהלך הצלייה ולא שוכחים למרוח חמאה גם לפני ההגשה. אם רוצים מפזרים עוד פרמזן ומגישים.