פיצה מקופלת, ממולאת במוצרלה, גבינה בולגרית, זיתים ורוטב עגבניות. אפשר להכין את הקלצונה עם בצק בסיסי לפיצה שאוכלים מיד או לפיצה שאופים מראש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להברשה:
למלית:
אופן ההכנה
1
מכינים את הבצק: בצק בסיסי לפיצה שאוכלים מיד או בצק בסיסי לפיצה שאופים מראש
2
מחממים תנור ל-220 מעלות.
3
מערבבים את כל חומרי המלית, למעט רוטב העגבניות.
4
מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים בעזרת כוס או מכשיר.
5
מורחים כל עיגול בצק במעט רוטב עגבניות ומניחים מלית גבינה. מורחים את השוליים בביצה טרופה, מקפלים כל עיגול, וסוגרים היטב בעזרת האצבעות או המכשיר.
6
מברישים בביצה ואופים כ-15 דקות עד שהמאפים שחומים.