מתכון

קלצונה גבינות וזיתים

פיצה מקופלת, ממולאת במוצרלה, גבינה בולגרית, זיתים ורוטב עגבניות

15,356 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
קלצונה גבינות וזיתים. צילום: דניה ויינר
קלצונה גבינות וזיתים. צילום: דניה ויינר

פיצה מקופלת, ממולאת במוצרלה, גבינה בולגרית, זיתים ורוטב עגבניות. אפשר להכין את הקלצונה עם בצק בסיסי לפיצה שאוכלים מיד או לפיצה שאופים מראש.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להברשה:

למלית:

אופן ההכנה

1

מכינים את הבצק: בצק בסיסי לפיצה שאוכלים מיד או בצק בסיסי לפיצה שאופים מראש

2

מחממים תנור ל-220 מעלות.

3

מערבבים את כל חומרי המלית, למעט רוטב העגבניות.

4

מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים בעזרת כוס או מכשיר.

5

מורחים כל עיגול בצק במעט רוטב עגבניות ומניחים מלית גבינה. מורחים את השוליים בביצה טרופה, מקפלים כל עיגול, וסוגרים היטב בעזרת האצבעות או המכשיר.

6

מברישים בביצה ואופים כ-15 דקות עד שהמאפים שחומים.