מוסיפים לתערובת הבשר ממרח חומוס, תבלינים וכוסברה שמוסיפים עסיסיות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי הקציצות חוץ מהשמן לתערובת אחידה בקערה. מכסים ומניחים במקרר ל-30 דקות להטמעת טעמים ולהתייצבות.
2
יוצרים קציצות בקוטר 4 ס”מ בידיים משומנות ומשהים כמה דקות עד שיגיעו לטמפ’ החדר.
3
מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
4
מגישים חם או שומרים במקרר בקופסה אטומה. להגשה מחממים 5 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. הקציצות טעימות גם בטמפ’ החדר. בכל מקרה מומלץ לאכול אותן בפיתה עם כל הקומפלט של הפלאפל (טחינה, סלט וחמוצים).