פרפראזה על סנדוויץ’ תוניסאי
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות
1
: מערבבים את החומרים בקערה, ומעבירים למקרר להתייצבות לשעה לפחות.
2
מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן בגובה 1 ס”מ, מחממים אותו ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
מכינים את הרוטב ומבשלים יחד
3
: יוצקים כוס מים למחבת נקייה. מוסיפים אריסה ומיץ לימון, ממליחים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מניחים את הקציצות בעדינות ברוטב ומחזירים לרתיחה. מכסים את המחבת, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות. הופכים לצד השני ומבשלים כ-5 דקות נוספות, עד שהקציצות מוכנות.
1. בתוך בגט עם זיתים וירקות טריים
2. עם קוסקוס (עדיף מלא) מהיר הכנה, שמכינים לפי הוראות היצרן
3. על ערמה של אורז מבושל