החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
אופן ההכנה
1
מאדים את פרחי הכרובית בסיר עם מעט מים רותחים 3-2 דקות, אך דואגים שיישארו פריכים. מסננים היטב ומצננים מעט.
2
מעבירים למעבד מזון וטוחנים ב-6-5 פולסים לקבלת פירורים.
3
מעבירים את פירורי הכרובית לקערה ומוסיפים פירה תפוחי אדמה, אפונה, תבלינים, שום, ביצים ופירורי לחם. מערבבים היטב. אם התערובת נוזלית מדי, מוסיפים עוד פירורי לחם. מעבירים למקרר לחצי שעה להתייצבות.
4
מחממים מחבת רחבה על להבה בינונית ומשמנים מעט. יוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג פחוס ומטגנים 3-2 דקות מכל צד או עד שמזהיב.
5
מניחים על נייר סופג ומגישים חם או בטמפ' החדר.