מתכון

קציצות מנגולד ופטה אפויות

קציצות בריאות וטעימות עם המון ירוקים וגבינת פטה

40,661 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2017
קציצות מנגולד ופטה אפויות. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קציצות מנגולד ופטה אפויות. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-210 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים בטיפה שמן זית.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.

3

יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 6-5 ס"מ בידיים רטובות או משומנות. מסדרים בתבנית ומברישים במעט שמן זית.

4

אופים 10-8 דקות. כשהקציצות משחימות בחלקן התחתון הופכים ואופים עוד 3 דקות או עד שהקציצות יציבות וזהובות. מגישים חם או בטמפ' החדר לצד סלט.