מתכון

קציצות עוף אסיאתיות

שום טיגון, ובכל זאת הן יוצאות פריכות מבחוץ ועסיסיות בפנים

13,754 בשלנים התעניינו במתכון זה
קציצות עוף אסיאתיות. צילום: דניאל לילה
קציצות עוף אסיאתיות. צילום: דניאל לילה

אורלי ושי לי מבטיחות, שמרגע שתכינו את הקציצות המבריקות הללו, הן ילוו אתכם לעד. אפשר לצפות אותן בסוג אחד של שומשום, אבל אם רוצים ליצור אפקט יפהפה, כדאי לשלב שומשום רגיל, שחור ומלא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מערבבים את חומרי הקציצות בקערה. יוצרים קציצות אובאליות ופחוסות, טובלים בשומשום לציפוי שני הצדדים, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3

אופים 25-20 דקות, עד שהשומשום זהוב (לאחר 20 דקות אפייה כדאי לפתוח קציצה אחת ולבדוק אם היא עשויה, על מנת להימנע מאפיית יתר וייבוש הקציצות).

טיפ: כאשר מכינים קציצות, עדיף לגרר את הבצל במקום לקצוץ אותו. כך הוא גם משתלב טוב יותר בתערובת, וגם מגיר מיצים שמתבלים את הבשר.