.מסוג הקציצות שאוכלים בעמידה – ישר מהמקרר
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
לקציצות:
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב
1
מאדים כרישה בסיר עם שמן כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים סלרי ומנגולד וממשיכים לאדות ולערבב עוד 5 דקות. מוסיפים סוכר, מיץ לימון, מרק, מלח ופלפל, מכסים ומבשלים 20 דקות עד לריכוך.
מכינים את הקציצות ומבשלים
2
בינתיים מערבבים את חומרי הקציצות ויוצרים קציצות בגודל בינוני (כ-30 גרם כל קציצה).
3
מכניסים קציצות לרוטב ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות עם מכסה. מכבים את האש וממתינים כ-10 דקות לפני ההגשה. מגישים עם אורז לבן או מלא.