מתכון

קציצות פראסה עם בהראט

קציצות פראסה הפכו לחלק בלתי נפרד מחג הפסח, כאן הן מקבלות אקסטרה טעם בזכות תיבול בבהרט

14,461 בשלנים התעניינו במתכון זה
קציצות פראסה עם בהראט. צילום: בן יוסטר | סגנון: אוריה גבע
קציצות פראסה עם בהראט. צילום: בן יוסטר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

שמים כרישה בסיר, יוצקים מים עד 2 ס"מ מעל הכרישה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40-30 דקות לריכוך מלא. מסננים, מצננים וסוחטים היטב.

2

טוחנים את הכרישה במעבד מזון בפולסים ומעבירים לקערה.

3

מוסיפים לקערה את יתר חומרי הקציצות ומערבבים. יוצרים קציצות קטנות ופחוסות בקוטר כ-4 ס"מ.

4

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית 4-3 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות. מוציאים לנייר סופג. מומלץ להתחיל עם קציצה אחת כדי שתוכלו לתקן תיבול במידת הצורך.

5

שומרים את הקציצות בקופסה אטומה במקרר.