חפשו בשווקים או במעדניות מרציפן איכותי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשטרויזל:
אופן ההכנה
מכינים שטרויזל
1
מערבלים את כל החומרים למעט המרציפן בקערת מיקסר עם וו גיטרה עד שנוצרים פירורי בצק. מוסיפים מרציפן ומערבבים בעדינות בידיים או במזלג, כדי לא לפגוע בפירורים. מצננים במקפיא כ-20 דקות.
מכינים את התותים
2
מניחים תותים בקערה, בוזקים מעל סוכר ומשהים כ-15 דקות, עד שהסוכר נמס והתותים מבריקים ומגירים מעט נוזלים.
3
מרכיבים את המנה, אופים ומגישים: מניחים את התותים עם הנוזלים בתחתית כלי בינוני חסין חום ומפזרים שטרויזל.
4
מחממים תנור ל-180 מעלות.
5
אופים כ-30 דקות עד שהפירורים זהובים.
6
מגישים חם עם קצפת או גלידת וניל.