מתכון

קרואסון עם גבינת קברה, מעדן פרי פטל וצ’ילי

שילוב ניגודים מענג: גבינת עיזים חצי קשה ומעט מלוחה וריבת פטל מתוקה עם נגיעה חריפה.

מאי 2017
קרואסון עם גבינת קברה, מעדן פרי פטל וצ’ילי . צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע
קרואסון עם גבינת קברה, מעדן פרי פטל וצ’ילי . צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

הקרואסון האוורירי טומן בחובו שילוב ניגודים מענג: גבינת עיזים חצי קשה ומעט מלוחה וריבת פטל מתוקה עם נגיעה חריפה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חוצים קרואסונים, מורחים מעדן פרי על החלק התחתון ומניחים פרוסות גבינה.

2

מפזרים פרוסות פלפל, קליפת לימון ועלי בייבי. מתבלים במלח ופלפל, מזלפים שמן זית, סוגרים ומגישים.