שילוב בין מתיקות קרמית של חמאת בוטנים לחריפות של משחת קארי. בהגשה אפשר לפזר מעט בוטנים קלויים ועלי כוסברה טריים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בווק על להבה בינונית. מוסיפים משחת קארי וכורכום ומטגנים כדקה עד שמשחת הקארי משנה מעט את צבעה. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 4-3 דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מגיע לסף רתיחה ומסמיך. מסירים מהכיריים.
2
מתקנים תיבול (בעזרת סוכר, מיץ לימון ורוטב דגים). אם הרוטב סמיך מדי, מדללים במעט מים.
גיוונים: מחליפים את מיץ הליים במיץ לימון או מעט משחת תמרהינדי