מתכון

רוטב פלפלים אדומים

אפשר להחליף את הפלפלים האדומים בצהובים ולקבל רוטב פחות מתקתק

10,391 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
רוטב פלפלים אדומים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
רוטב פלפלים אדומים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים פלפלים ושום בסיר ומכסים בשמן. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים בבעבוע עדין ללא כיסוי כחצי שעה עד לריכוך. מסננים.

2

מעבירים את הפלפלים עם נענע לבלנדר ומוסיפים בהדרגה 4 כפות משמן הבישול. טוחנים למחית חלקה. מוסיפים 2 כפות מים קרים וטוחנים לאמולסיה קטיפתית. מתבלים במלח.