מתכון

רוטב שוקולד

רוטב סמיך ומבריק, שמשמש לזיגוג או כרוטב

8,182 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
רוטב שוקולד. צילום: חגית גורן | סגנון: טליה אסיף
רוטב שוקולד. צילום: חגית גורן | סגנון: טליה אסיף

רוטב סמיך ומבריק, שמשמש לזיגוג או כרוטב. מגישים בטמפ’ החדר או חמים (בקירור הוא מתקשה).

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה בסיר. יוצקים על השוקולד ומשהים כ-5 דקות.

2

מערבבים במטרפה למרקם חלק.

3

מוסיפים סירופ תירס וחמאה ומערבבים למרקם חלק.