החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
כותשים פטריות פורצ’יני במעבד מזון כתישה גסה.
3
מחממים שמן בסיר שמתאים לתנור ומטגנים בצל, תימין, פורצ’יני כתושות ופטריות טריות כ-2 דקות עד הזהבה. אם אין די נוזלים בסיר, מוסיפים 2-1 כפות מים רותחים, כדי שהבצל והפטריות לא ייחרכו.
4
מוסיפים אורז ומערבבים. יוצקים יין לבן ומבשלים עד שמתאדה.
5
יוצקים לסיר מים רותחים, מוסיפים מלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים, ואם יש צורך מוסיפים מלח.
6
מכסים ומעבירים לתנור. אופים 20 דקות.
7
מוציאים את הסיר מהתנור ומוסיפים פרמזן, חמאה, פטרוזיליה, ברנדי ושום. מערבבים עד לקבלת מרקם קרמי ומגישים מייד.