החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הפרגיות:
1
מערבבים שמן עם תבלינים בתבנית (כדאי חד-פעמית). מוסיפים פרגיות, מכסים ומניחים להשריה במשך 4-3 שעות בקירור.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3
צולים את הפרגיות עם המרינדה כ-50 דקות עד שהנתחים עשויים וזהובים. מקררים.
סמוך להגשה:
4
מוציאים את הפרגיות מהתבנית (שומרים את השמן המתובל שנותר בתבנית) וחותכים לרצועות דקות.
5
מחממים מחבת או ווק עם השמן שנותר מהתבנית (כ-3 כפות) ומקפיצים את הרצועות הדקות 3-2 דקות או עד שהן נצרבות.
6
מגישים מייד עם פיתות וכל הקומפלט.