החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון עמוק:
למרינדה:
לציפוי:
אופן ההכנה
יום לפני ההגשה משרים את העוף:
1
מסדרים שוקי עוף בסיר גדול עם תימין, פלפל אנגלי, מרווה, שום ושאטה ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, מסננים את העוף ומצננים.
2
מערבבים את חומרי המרינדה לתערובת אחידה ומברישים בה את שוקי העוף. משרים 24 שעות במקרר.
מטגנים את העוף ומגישים:
3
מערבבים את כל חומרי הציפוי למעט הביצים בקערה אחת וטורפים את הביצים בקערה נפרדת.
4
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
5
טובלים את השוקיים בקמח, אחר כך בביצים ומצפים שנית בקמח. מטגנים בסבבים כ-8 דקות להשחמה.