מתכון

שוקרוט של מסעדת ארנולדס

קדירה מהירה של טלה עם כרוב ובירה בטעמים עמוקים של חורף

48,943 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2016
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם שפע מי מלח רותחים 20 דקות עד שמזלג ננעץ בהם עם התנגדות קלה. מסננים.

2

מחממים סיר ומטגנים קוביות שומן אווז 2-3 דקות על להבה גבוהה עד שהן נמסות כמעט לגמרי. מוסיפים נקניקיות ומטגנים 3-4 דקות עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוסיפים פרוסות אסאדו מעושן ומטגנים 2-3 דקות להזהבה.

3

מוסיפים תפוחי אדמה וכרוב כבוש, יוצקים בירה ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 15 דקות ללא מכסה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. מגישים חם עם חרדל איכותי ליד.