החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב בוטנים:
לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה
צורבים את העוף:
1
משפדים את הפילטים על שיפודי עץ קטנים (יקיטורי) - 2 נתחים לכל שיפוד. מברישים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
2
מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה וצורבים את העוף 3 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים מהמחבת.
מכינים את הרוטב:
3
מערבבים את כל החומרים לקבלת רוטב דליל מאוד (אל דאגה - הוא יסמיך בבישול), יוצקים למחבת שבה נצלה העוף ומביאים לרתיחה. מחזירים את השיפודים לרוטב ומבשלים 5 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך ועוטף את נתחי העוף.
מכינים את הסלט ומגישים:
4
מערבבים את כל החומרים ומתקנים תיבול.
5
מניחים את הסלט על צלחת הגשה ומעליו את שיפודי העוף. מפזרים בוטנים ומגישים לצד אורז ופלחי לימון.