בקבוק רוטב ברביקיו הוא פריט חובה בכל מסיבת גריל וממש כמו הקטשופ והחרדל הוא מוגש לצד נתחי הבשר הצלויים. אבל הוא יודע לעשות הרבה יותר מזה – להשתלב במרינדה, בתערובת הבשר הטחון ואפילו ברוטב לפסטה ולהעניק לכל מאכל את טעמו העמוק והייחודי. כאן משמש רוטב הברביקיו כמרכיב במרינדה שמוסיפה לפרגיות טעמים מעושנים-מתוקים ומונעת מהן להתייבש על הגריל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את הפרגיות במשך לילה.
2
משפדים את נתחי הפרגיות על שיפודי עץ וצולים מכל הצדדים 4-3 דקות בסה“כ.