מתכון

שיפודי פרגיות במרינדת ברביקיו וכמון

כאן משמש רוטב הברביקיו כמרכיב במרינדה שמוסיפה לפרגיות טעמים מעושנים-מתוקים ומונעת מהן להתייבש על הגריל

15,941 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2017
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

בקבוק רוטב ברביקיו הוא פריט חובה בכל מסיבת גריל וממש כמו הקטשופ והחרדל הוא מוגש לצד נתחי הבשר הצלויים. אבל הוא יודע לעשות הרבה יותר מזה – להשתלב במרינדה, בתערובת הבשר הטחון ואפילו ברוטב לפסטה ולהעניק לכל מאכל את טעמו העמוק והייחודי. כאן משמש רוטב הברביקיו כמרכיב במרינדה שמוסיפה לפרגיות טעמים מעושנים-מתוקים ומונעת מהן להתייבש על הגריל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את הפרגיות במשך לילה.

2

 משפדים את נתחי הפרגיות על שיפודי עץ וצולים מכל הצדדים 4-3 דקות בסה“כ.