גיוון: ניתן להחליף את רוטב הסויה במלח.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
לסלט מלפפונים:
אופן ההכנה
1
משרים את השיפודים במיץ לימון למשך 30 דקות.
2
מערבבים את חומרי הרוטב בקערית ומדללים את המרקם במעט מים במידת הצורך.
3
מערבבים מלפפונים, בצל, כוסברה וצ'ילי בקערה.
4
מניחים את השיפודים על גריל חם וצולים 2 דקות מכל צד עד שהפרגיות מוכנות לאכילה. מברישים ברוטב תוך כדי צלייה.
5
בזמן שהשיפודים על האש מוסיפים לחומרי הסלט מיץ לימון ורוטב סויה ומערבבים.
6
מגישים את הסלט ליד השיפודים.