מתכון

שיפודי פרגיות ברוטב חמאת בוטנים חריף-מתוק

שיפודים ברוטב אוממי

16,086 בשלנים התעניינו במתכון זה
שיפודי פרגיות ברוטב חמאת בוטנים חריף-מתוק. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
שיפודי פרגיות ברוטב חמאת בוטנים חריף-מתוק. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

גיוון: ניתן להחליף את רוטב הסויה במלח.

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

לסלט מלפפונים:

אופן ההכנה

1

משרים את השיפודים במיץ לימון למשך 30 דקות.

2

מערבבים את חומרי הרוטב בקערית ומדללים את המרקם במעט מים במידת הצורך.

3

מערבבים מלפפונים, בצל, כוסברה וצ'ילי בקערה.

4

מניחים את השיפודים על גריל חם וצולים 2 דקות מכל צד עד שהפרגיות מוכנות לאכילה. מברישים ברוטב תוך כדי צלייה.

5

בזמן שהשיפודים על האש מוסיפים לחומרי הסלט מיץ לימון ורוטב סויה ומערבבים.

6

מגישים את הסלט ליד השיפודים.