מתכון

שניצל תירס ועוף

כדי לשמור על הצורה, מקפיאים ומטגנים כשהשניצלים עדיין קפואים. מתכון מושלם לילדים

15,461 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
שניצל תירס ועוף. צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף
שניצל תירס ועוף. צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מערבבים חזה עוף, תירס, פירורי לחם, ביצה, שום ותבלינים. לשים לתערובת אחידה ומחלקים ל-8 חלקים שווים.

2

מרפדים מגש שטוח בניילון נצמד ומשמנים מעט. מניחים עליו חלק אחד מן התערובת ומשטחים לעובי 1/2 ס”מ לקבלת צורה של שניצל. מכינים כך את שאר התערובת ומעבירים למקפיא לשעתיים.

3

טובלים את השניצלים בעודם קפואים בביצה ובפירורי לחם.

4

מחממים שמן לטיגון עמוק, אך צריך לשמור שהחום לא יהיה גבוה מדי (160 מעלות), כדי שגם הפנים הקפוא יהיה עשוי. מטגנים את השניצלים 5-4 דקות עד להזהבה. מגישים חמים.

אפשר גם לאפות: מברישים את השניצל במעט שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-20 דקות.