מתכון

שקשוקה פטריות ויין אדום

השקשוקה כבר מזמן יצאה מגבולות המבטח הצפון אפריקאי. קבלו את אחת הגרסאות הכי מפוארות, עם פטריות ויין אדום

13,119 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2017
צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת גדולה ורחבה על להבה בינונית. מוסיפים שמן ובצל ומאדים כ-5 דקות, עד שהבצל מתרכך.

2

מוסיפים פטריות ויין ומביאים לרתיחה. ממליחים, מפלפלים ומבשלים ללא כיסוי 7-5 דקות, עד שמחצית מהנוזלים התאדו.

3

יוצרים 6 גומות קטנות ברוטב ושוברים לתוכן ביצים אחת-אחת. מכסים ומבשלים 5-3 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה. מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.