מתכון

תבשיל פרגיות עם זיתים, לימונים כבושים ועגבניות

הטעמים העזים של הלימון הכבוש והזיתים עוטפים היטב את הפרגיות

32,236 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
תבשיל פרגיות עם זיתים, לימונים כבושים ועגבניות. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
תבשיל פרגיות עם זיתים, לימונים כבושים ועגבניות. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

לממד נוסף של טעם אל תהססו להוסיף מעט עראק או פרנו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים פרגיות ומטגנים 5 דקות על להבה גבוהה עד הזהבה. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים בצל ומטגנים 5-3 דקות עד הזהבה.

2

מוסיפים עגבניות, שום, תימין, זיתים ולימונים כבושים. מכסים ומבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית עד שהעוף עשוי אך עדיין עסיסי.

3

מגישים חם עם אורז לבן.