החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים בצל בסיר בינוני עם שמן להזהבה.
2
מוסיפים עגבניות, שום, רסק עגבניות, תבלינים ו-1/3 כוס מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית 5 דקות לריכוך העגבניות. טועמים ומתקנים תיבול.
3
מוסיפים שעועית ירוקה, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 15-10 דקות. במידת הצורך מוסיפים 1/4 כוס מים לדילול הרוטב.
טיפ: אפשר להמשיך ולבשל עוד חצי שעה ולקבל תרמילי שעועית רכים מאוד – בסגנון הסבתות.
טוויסט איטלקי: משתמשים בשמן זית ומוסיפים 3 גבעולי בזיליקום או אורגנו.