מכניסים מקלות וניל חצויים לבקבוק, ממלאים בוודקה איכותית ואחרי שלושה שבועות יש לכם תמצית וניל תוצרת בית. בכל פעם שאתם משתמשים במקלות וניל אל תזרקו את המקלות המשומשים! הוסיפו אותם לתמצית הווניל שלכם — הם יעצימו ויחזקו את טעמה. ובכל פעם שהבקבוק מתרוקן פשוט הוסיפו וודקה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חוצים את המקלות ומכניסים לבקבוק זכוכית מעוקר. יוצקים וודקה, סוגרים ומניחים במקום חשוך וקריר למשך 3 שבועות. בפרק זמן הזה הוודקה תתחיל לקבל גוון חום עד שתהפוך שחורה לגמרי.