מתכון תערובת קייג'ן תערובת תבלינים חריפה שנהדרת לבשר, דגים ותפוחי אדמה 23,757 בשלנים התעניינו במתכון זה מאת אורלי פלאי ברונשטיין ינואר 2016 תערובת קייג'ן 1/2 כוס 10 דקות קל מאוד כשר ללא גלוטן Facebook PinterestEmailהדפסה 0שיתופים 12,353צפיות החומרים טבלת מידות ומשקלות 1 כף פפריקה מתוקה פפריקה מתוקה 2 כפיות מלח מלח 1 כפית אבקת בצל מיובש (להשיג בכל רשתות השיווק) אבקת בצל 1 כפית אבקת שום אבקת שום 1/2 כפית פלפל קאיין טחון פלפל קאיין 1/2 כפית פלפל לבן טחון פלפל לבן טחון 1/2 כפית פלפל שחור טחון פלפל שחור טחון 1 כפית תימין יבש תימין יבש 1 כפית אורגנו יבש אורגנו יבש אופן ההכנה1 מערבבים את כל התבלינים לתערובת אחידה. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד חודש. קל מאוד כשר ללא גלוטן חריף אוכל בריא טבעוני צמחוני ממרחים תבלינים