• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • מרקים
  • סופשבוע טעים
  • בריא
  • אפייה
  • חמין
  • עוד
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
תבשיל כרוב אדום ולבן עם כרשות, שורשים ויין של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
כרובי משפחה

מתכוני חורף עם כרובים

פאי רועים, סלט כרוב, וגם קדירות - שפע מתכונים עם הכרוב שנמצא בשיאו בימי החורף
כרוב שלם ממולא בפריקה בציר יין לבן של מורן בודניק. צילום: שני בריל.סטיילינג: ענת לבל.
מתכון

כרוב שלם ממולא בפריקה בציר יין לבן

  • כ-3 שעות
  • למתקדמים
  • כשר
כיסני תפוחי עץ, כרוב וגרגירי חרדל של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
מתכון

כיסני תפוחי עץ, כרוב וגרגירי חרדל

  • ½4 שעות
  • קל
  • כשר
שבלולי כרוב ממולא של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
מתכון

שבלולי כרוב ממולא

  • שעתיים וחצי
  • למתקדמים
  • כשר
אסף גרניט. איור: גילת אורקין
שיחות על אוכל

"השותפים הצרפתים אמרו שהקהל לא יבין אותנו. אחרי חודש הם ראו את המחזורים"

שף אסף גרניט, מבעלי קבוצת מחניודה, מדבר על הצלחה בינלאומית, צ'ייסרים ומטבח מקומי. ריאיון
מאת אלון הדר
סופריטו לחי עם ערמונים ומיני-קובות. צילום: רונן מנגן, סגנון: עמית פרבר
בשבחי האיטיות

כל הדרכים להכין סופריטו

בישול איטי ובשר שנמס בפה - מגלים את סודות המנה האהובה מהמטבח הספרדי

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
© כל הזכויות שמורות להשולחן תוכן קולינרי בע"מ (מקבוצת יובל סיגלר תקשורת) 2021
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!