לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
בריא
אפייה
חמין
עוד
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
כרובי משפחה
מתכוני חורף עם כרובים
פאי רועים, סלט כרוב, וגם קדירות - שפע מתכונים עם הכרוב שנמצא בשיאו בימי החורף
מתכון
כרוב שלם ממולא בפריקה בציר יין לבן
כ-3 שעות
למתקדמים
כשר
מתכון
כיסני תפוחי עץ, כרוב וגרגירי חרדל
½4 שעות
קל
כשר
מתכון
שבלולי כרוב ממולא
שעתיים וחצי
למתקדמים
כשר
שיחות על אוכל
"השותפים הצרפתים אמרו שהקהל לא יבין אותנו. אחרי חודש הם ראו את המחזורים"
שף אסף גרניט, מבעלי קבוצת מחניודה, מדבר על הצלחה בינלאומית, צ'ייסרים ומטבח מקומי. ריאיון
מאת
אלון הדר
בשבחי האיטיות
כל הדרכים להכין סופריטו
בישול איטי ובשר שנמס בפה - מגלים את סודות המנה האהובה מהמטבח הספרדי
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת