לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
בריא
אפייה
חמין
עוד
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
בוקר טוב איראן
מתכונים מעולים מהמטבח הפרסי
תהדיג, תבשילי חורשט וגורמה סבזי, משקה פלודה ועוד מנות חגיגיות מהמטבח הפרסי
מתכון
אש – מרק סלק פרסי עם אורז
30 דקות
קל
כשר
מתכון
חורשט סבזי בר עם קובה סולת
שעה וחצי
קל
כשר
מתכון
מרק רימונים ובשר פרסי (אָשֵה עַנֵר)
1 שעה
קל
כשר
מתכון
סיכבאג' כתף טלה
3.5 שעות
קל
כשר
מתכון
פסנג'ון: פרגיות ברוטב אגוזים ורכז רימונים
50 דקות
קל
כשר
מתכון
גונדי ברנג'י: כופתאות בשר ואורז
שעה
קל
כשר
מתכון
קוטאב – כיסנים פרסיים במלית פיסטוק והל
כיסנים מבצק יוגורט, ממולאים בשקדים, אגוזים והל - נולדו בעיר יאזד ונפוצו ממנה לכל פרס
מאת
רותם ליברזון
שעה וחצי
קל
כשר
קינוחים
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת