לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
מסעדות
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
אפייה
יום העצמאות
עוד
בריא
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
ארוחה בתבנית
כל הדרכים להכין לזניה
לזניה אדומה, ירוקה, מגולגלת או מפורקת - שלל דרכים להכין את מנת האס האיטלקית
מתכון
לזניה כרוב ובשר
שעתיים
קל
כשר
מתכון
לזניית פטריות חריפה
שעה
קל
כשר
מתכון
לזניה צמחונית אישית
1:15 שעות
קל
כשר
יוצאים למילואים
שפים מבשלים ממולאים
מאיה דרין וארז קומרובסקי יזמו מפגש שפים סביב אחד המאכלים הכי טעימים ומלכדים שיש - ממולאים. התוצאה: מפגש מסעיר בין עדות, תרבויות, חומרי גלם וטכניקות בישול
מאת
מרב סריג
מתכון
גיוזה עוף ברוטב נואה
4 שעות
למתקדמים
כשר
מתכון
מפרום ארטישוק ירושלמי במעטפת בצק פריך
6 שעות
למתקדמים
כשר
מתכון
מלפפונים ממולאים
¾2 שעות
למתקדמים
כשר
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת