חיפוש מתקדם
מתכונים
מרקים
כשיפני מפנטז על ארוחת הצהריים שלו — הוא כנראה חושב על הראמן הזה: ציר צלול, ארומטי ומרוכז על בסיס עצמות חזיר, שמקבל את צבעו השחום מטארה סויה. מגישים אותו עם שני סוגי בשר, בטן וצוואר חזיר, שמתבשלים בתוך המרק ומעצימים את טעמו. מבקשים מהקצב שיגלגל ויקשור את בטן החזיר לרולדה (כמו פורקטה).

ראמן קלאסי (Buta Shoyo Ramen)

מאפים מלוחים
‏"מתחילת הדרך ב'על השולחן' אני משחקת עם השילוב של אפייה ובישול — שני הדברים שאני הכי אוהבת בעולם. כאן לקחתי בצק בריוש פשוט (שדורש מכם רק סבלנות), הפכתי אותו לרוגלעך והטמנתי בו כבד קצוץ ביתי עם המון בצל מטוגן. נשנוש חורפי מושלם לשבת בבוקר, לפיקניקים ואפילו כתחליף לסנדוויץ' לבית הספר עבור הילדים."

רוגלעך במלית כבד קצוץ