חיפוש מתקדם

אופים עם נקטרינות: 5 קינוחי קיץ שמכינים ברגע

משלבים נקטרינות סמוקות ומתוקות במגוון קינוחים מהירי הכנה וזוכים במנות אחרונות מרשימות וטעימות במיוחד, מושלמות לאירוח קיצי!

יש לנו נטייה (מוצדקת) לא “להתעסק” יותר מידי עם פירות הקיץ: הם הרי טעימים, מרשימים, מתוקים ועסיסיים בדיוק כמו שהם. אבל, אי אפשר לעמוד בפני הקסם שמתרחש כאשר משלבים אותם בקינוחים, וזה אפילו לא חייב להיות מסובך כל-כך. הפעם כוכבת שולחן הקינוחים שלנו היא הנקטרינה, שבשילוב עם בצק פריך, בצק עלים או אפילו בתוך עוגה בחושה, ממציאה את עצמה בכל פעם מחדש.
במגע עם חום הנקטרינה משתדרגת אך לא מאבדת את המשחק החינני של חמוץ-מתוק. אפשר לשלב אותה בעוגות, לבשל ממנה ריבות וגם להשתמש בה כפנכה למילוי מאפים פריכים. בקיצור: קחו קילו-שניים של הפרי הכי יפה על המדף ותגלו שיש לכם אוצר קולינרי.

עוד דברים טובים עם פירות קיץ:
איך מכינים פאי פירות מרשים?
הכר את הגרגר – אפייה עם פירות יער

אולי יעניין אתכם גם:
כל מתכוני האפייה הקיצית שלנו מחכים לכם כאן
גלאט – אפייה ללא גבולות

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *