חיפוש מתקדם

ארוחה אסייתית

הארוחה האסייתית הרעננה שלנו מתחילה ביפן, עוברת דרך תאילנד והודו ומסיימת בסין. היא יכולה להפוך לארוחת ערב שישי קיצית ומרגשת או לארוחת צהריים של שבת עם חברים, בריזה והרבה יין. את חומרי הגלם תמצאו בכל סופר, ההכנה זריזה והתוצאה: חגיגה של טעמים, צבעים וריחות.

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

גמלא ריסלינג 2016 עמוד היין

כנראה הזן הכי מתאים בעולם לאוכל אסייתי, הרבה בזכות היכולת הבלתי נתפסת שלו להתאים עצמו למנות מתובלות. עם המתיקות הבסיסית שבו, הוא מאזן מנות חרפרפות ועם החמצמצות הטבעית שלו מצליח להתמודד גם עם טעמים חדים במיוחד.

ירדן פינו נואר 2014 עמוד היין

אחד היינות האדומים היחידים שמצליח להתמודד בגבורה עם טעמים חריפים ואקוזטיים. מבושם ונעים.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *