חיפוש מתקדם

ארוחה חאלבית

המטבח החלאבי הוא חם ומלא הומור - אך גם בעל סטנדרטים קולינריים בלתי מתפשרים. בחאלב, סיר של ממולאים מדויקים נחשב לדרך הטובה ביותר להביע אהבה. במרכז המטבח ניצבים דגנים וקטניות, בורגול, שלל ירקות ופירות מקומיים, המון שמן זית ובעיקר הנטייה למלא כל מה שאפשר - ירקות, קציצות, עוף וגם סיגרים מתוקים. הארוחה החאלבית שלנו חוגגת את המטבח הנהדר הזה בגרסתו הרעננה וה"פרועה" ומוסיפה פנימה כוסברה ונענע, לימונים ועגבניות טריות, טחינה, אגוזים, יין מקומי וגם גבינות משובחות.

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

גמלאהשמורה קברנה מרלו

לעמוד היין

שילוב קליל ונעים במיוחד בין קברנה עוצמתי ומרלו מעודן. אחד היינות הידידותיים לאוכל של היקב היות ואינו משתלט על הארוחה ומספק רעננות נעימה לצד הטעמים העזים של האוכל.

הר חרמון אינדגו

לעמוד היין

לאוכל עם התיבול החלאבי בחרנו שילוב של קברנה וסירה ביין הכי ים תיכון שיש ליקב רמת הגולן להציע.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *