חיפוש מתקדם

מזרח תיכון חדש

בארוחת השישי שלנו אנחנו מתחברים למרחב עם מנות מקומיות אהובות, מתובלות בקורטוב חוצפה ישראלי: שורפים חצילים, משחקים עם פריקי, אופים לחמעג'ון מרשים, יוצרים גרסה קלילה של סינייה ומפנקים מלבי צונן בתוספות קראנצ'יות. כשתצאו לקניות אל תשכחו להצטייד בהרבה טחינה טובה, שמן זית ארומטי, עשבים טריים וכמובן יין ישראלי איכותי.

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

גמלא השמורה סירה 2013 עמוד היין

אין זן יותר ים תיכוני מסירה. הזן הזה כלכך ורסטילי שאפילו באותה מדינה יכולים להיות הבדלים בין האזורים בו נטוע. גמלא השמורה סירה מספק היכרות סופר ידידותית עם הסירה ומשתלב נהדר עם התיבול של האוכל הים תיכוני.

גמלא השמורה טמפרניו 2013 עמוד היין

הזן המלכותי של ספרד מציע בגרסה הישראלית-גולנית שלו בשלות ומרקם נעים המסוגל להשתלב גם עם מאכלים שנדמה שיעבדו בעיקר עם יין לבן.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *