חיפוש מתקדם

בראנץ’ בלי חשבון

לבראנץ' של שבת אין חוקים – יודעים (בערך) מתי הוא מתחיל, אבל אף פעם לא יודעים מתי הוא נגמר. מותר להתחיל לשתות יין כבר בבוקר, לזנוח את שיקולי הדיאטה ואת אילוצי הזמן ולהכין את המנות עליהן חלמנו במהלך השבוע: ביצים עלומות שנחות על פרוסת בריוש עם רוטב הולנדז קטיפתי, ברד פודינג דשן, איזה סלט רענן לאיזון ומאפינס מלוחים ופנקייק שיפון קטן, שלא נשאר רעבים חלילה.

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

ירדן ויונייה 2015 לעמוד היין

מושחת הוא המונח הראשון העולה לראש שלנו כשאנו מדברים על ויונייה; זן צרפתי עם נטייה ליינות שמנמנים ומפנקים. אפשר לשתות את היין קר ורענן ואף לתת לו מעט להתחמם ולתפוס נפח.

גמלא השמורה סוביניון בלאן 2016 לעמוד היין

אמנם עסקינן בבראנץ’ ובדרך כלל מקובל ללכת על חיבורים קלילים, אך יש כאלה שעבורם קברנה סוביניון עסיסי יהיה היין המושלם לסגור את החגיגה.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *