חיפוש מתקדם

ארוחת דגים

אנחנו מקווים שאתם שומרים על יחסים טובים עם מוכר הדגים שלכם, כי הדבר הכי חשוב בארוחה הזאת הוא חומרי גלם. ההכנות במטבח הן חגיגה בפני עצמה: שילובים נפלאים של דגים בכל הסגנונות - כבושים, צרובים ומבושלים בשילוב ירקות צבעוניים ופריכים. ארוחת הדגים המפוארת שלנו מתחילה עם ביס רענן מסביצ'ה אינטיאס, ממשיכה עם הכוכבת הראשית - פאייה פירות ים מרשימה ולידה פילה דג פריך וסלטים. אם נשאר עוד מקום, מוס פיסטוק ושוקולד לבן – בה בעת עשיר וקליל – יסיים את החגיגה

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

ירדן פינו נואר 2014 עמוד יין

נכון לא טעינו – יין אדום שמסתדר מעולה עם מנות דגים. הסוד – הפינו נואר שלנו קליל ומבושם, עובדה המעניקה לו הרבה נקודות בחיבור עם מנות עדינות יחסית.

גמלא השמורה נביולו 2014  עמוד היין

מהכרם הגבוה בארץ, הזן מצפון איטליה מקבל על אדמת רמת הגולן ביטוי נעים ונגיש, מעט חמצמץ ומסתדר מעולה עם דגים.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *