חיפוש מתקדם

ארוחת החודש: טעימה מגיליון ראש השנה

גיליון ראש השנה שלנו מפגיש בין כל כוכבי החג על שולחן אחד גדול: סלטים צבעוניים, דגים בכל הסגנונות, תפוחי עץ שמפתיעים דווקא במנות עיקריות, נתחי בשר עסיסיים עם אפקט הוואו, עוגות שהופכות למנות עיקריות מפוארות וקינוחי דבש עסיסיים שעושים מתוק. לקראת החג אספנו את המתכונים האהובים עלינו מהגיליון לסופר-ארוחת חג שלא תשאיר אף אורח אדיש.

לצד המנות הקבועות שאתם נוהגים להכין כל חג (גם אנחנו לא מוותרים על כבד קצוץ וגפילטע!) גיליון ראש השנה שלנו מביא איתו משב רוח רענן שמתאים לחגיגות בסימן התחלות חדשות ומרענן את כל סמלי החג: התפוח משתלב דווקא במנות העיקריות, הדבש הופך לסירופ ארומטי שהופך כל קינוח למתוק ועסיסי והעוגה מוגשת למנה עיקרית ובמקום שוקולד וקצפת יש בה בשר, אורז, אטריות, ירקות ובעיקר המון דרמה. יחד עם מנות דגים במבחר סגנונות, סלטים רעננים עם ירקות, פירות והפתעות, נתחי בשר מפוארים ועוד דברים טובים, ארוחת החג שלכם השנה לא צפויה להיות שגרתית או משעממת, חלילה.
כדי להעניק לכם קצת השראה, אספנו מהגיליון את המנות האהובות עלינו והרכבנו מהן ארוחת חג אחת גדולה, צבעונית ושמחה, בדיוק כמו השנה שאנחנו מקווים שתהיה.

מהמנה הראשונה ועד לקינוח: כל מתכוני ראש השנה
פותחים שולחן עם מומחי האירוח

מה שותים? המלצת המערכת

ירדן מלבק 2014 לעמוד היין
בארוחת חג השולחן מלא במנות מגוונות והיין צריך להתאים לכולן. עם מתיקות מרומזת של פירות יער ודובדבן בשלים ותיבול נעים של תבלינים, קקאו ועשבי תיבול, היין האדום הנהדר יחמיא לכל מנות החג ובעיקר יעשה אווירה טובה סביב השולחן.

אולי יעניין אתכם גם:
גם בחג: האוכל המוכן הטוב בת”א
10 החלות החגיגיות שלנו לראש השנה
סודות האירוח של לייזה פאנלים נחשפים

מתוך גיליון 317, ספטמבר 2017: גיליון ראש השנה להזמנת הגיליון
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *