חיפוש מתקדם

ארוחת החודש: טעימה מהגיליון החדש

גיליון אוגוסט שלנו מוקדש כולו למאכלים שמכינים על המחבת - בראשם עומד כמובן, השניצל. אחרי שאפשרנו לתנור האפייה שלנו קצת מנוחה, זה היה מתבקש לאגד את המתכונים האהובים עלינו לכדי ארוחה, לגזור ולשמור לאירוח הבא.

גיליון אוגוסט שלנו יגרום לכם לשלוח את התנור לחופשת קיץ ולחמם את המחבת: לחמי מחבת זהובים ועסיסיים ממטבחים בכל העולם, מדריך מקיף להכנת וטיגון השניצל המושלם, מתכונים של שניצלים למתקדמים וקינוחי מחבת לוהטים.
ארוחת החודש שלנו כוללת את המנות האהובות עלינו מהגיליון: מאפה מחבת קריספי עם תרד וגבינות, טרטר לוקוס קליל לצד המבורגר הסלמון המדובר של מסעדת החוף החדשה של שף עומר מילר, כרוב צלוי שיכול בקלות למלא את מקום המנה הראשונה, שניצל וינאי מפונק ומושחת במיוחד וקינוח מחבת שמשלב בין פנקייק, קרפ ופופאובר ואי אפשר להפסיק לאכול אותו.

מה שותים? המלצת המערכת

גמלא השמורה ויונייה שרדונה 2015 עמוד היין
יין נהדר וקיצי המבליט את המיטב משני הזנים המשובחים שמרכיבים אותו, בשילוב מאפיינים ארומטיים של פרחים, הדרים ופירות קיץ. בדיוק הלגימה המרעננת לה אנחנו זקוקים בין ביס לביס, רק אל תשכחו להגיש אותו צונן ולדאוג לבקבוק נוסף במקרר.

אולי יעניין אתכם גם:
ארוחת החודש של גיליון הסלט
← בלי להחזיר קופסאות: כאן תמצאו את האוכל המוכן הטוב בת”א
מבשלים ארוחת שישי באווירת המטבח המזרח-תיכוני

מתוך גיליון 316, אוגוסט 2017: גיליון המחבת להזמנת הגיליון
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *