חיפוש מתקדם

ארוחת החודש: טעימה מהגיליון החדש

גיליון החודש שלנו מוקדש לסלטים בכל הסגנונות והצורות: החל מסלטים אסייתים, דרך סלטי בשר קלילים או סלטים המנצלים את הלחם מאתמול, לצד מרקים קרים וקינוחים שלא דורשים השקעה או דיוק. זה היה מתבקש לאגד את המתכונים האהובים עלינו לכדי ארוחה, לגזור ולשמור לאירוח הבא.

גיליון יוני שלנו מוקדש למאכל הכי ישראלי והכי קיצי – הסלט, עם עשרות מתכוני סלט שונים ויצירתיים במגוון סגנונות ובאווירה קלילה ורעננה של קיץ. ניסינו לבחור מתכון אחד מהגיליון שאנחנו אוהבים במיוחד, אך הבחירה הייתה קשה מידי, אז בחרנו ממנו כמה מנות נבחרות המרכיבות ארוחה קיצית שלמה. לכל הטוב הזה צירפנו המלצה ליין שאנחנו אוהבים במיוחד, שמתאים לארוחה, לעונה ולאירוח.
ארוחת הגיליון שלנו כוללת גספצ’ו רענן עם מרכיב מפתיע, סלט במיה ופירורי לחם שכולו פריכות אחת גדולה, סלט תאילנדי עשיר בטעמים, קציצות בקר לימוניות על ארטישוק, פירה סיציליאני נהדר ולקינוח – טארט בעיצוב חופשי החוגג את משולש האהבה המוצלח בין בננות, שוקולד וטופי.

למתחם הארוחות השלם
הגיליון החדש מחכה לכם כאן!

מה שותים? המלצת המערכת

ירדן גוורצטרמינר 2016 עמוד היין

זהו יין שאנחנו אוהבים במיוחד, בעיקר בשל המתיקות המרומזת שלו שהופכת אותו מתאים מאוד לארוחות קלילות של קיץ. ליין מאפיינים פירותיים כמו למשל  ליצ’י, אפרסק, משמש, תבלינים, פרחים, מנדרינה ואננס,  כשברקע רמז למנטה.

אולי יעניין אתכם גם:
האוכל המוכן הכי טוב בת”א
משתתפים בסקר השניצל הגדול ויכולים לזכות בפרסים!
לא מספיקים? 10 רעיונות לארוחת בוקר בריאה

מתוך גליון 315, יוני 2017: גיליון הסלט להזמנת הגיליון
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *