חיפוש מתקדם

שישי גסטרונומי עם השף יחיאל זינו: ארוחת טעימות ססגונית וסדנה לכבישת דגים במסעדת “פסקדו”

השף המומחה לדגים יחיאל זינו יארח את חברי מועדון פודי לארוחת טעימות על טהרת תוצרת ים טרייה. הארוחה תתקיים במסעדת "פסקדו" הכשרה, שהפכה בשנים האחרונות למוקד עלייה לרגל לשפים ופודיז מכל הארץ. לפני תחילת הארוחה השף יערוך סדנת הדגמה קצרה לכבישת דגים בטכניקות שונות.
צילומים (מימין לשמאל): בן יוסטר, סגנון: דלית רוסו | דן פרץ

17 במרץ, יום שישי, 9:30

השף המומחה לדגים יחיאל זינו יארח את חברי מועדון פודי לארוחת טעימות על טהרת תוצרת ים טרייה. הארוחה תתקיים במסעדת “פסקדו” הכשרה, שהפכה בשנים האחרונות למוקד עלייה לרגל לשפים ופודיז מכל הארץ.
לפני תחילת הארוחה השף יערוך סדנת הדגמה קצרה לכבישת דגים בטכניקות שונות.
בתום הארוחה נצא לביקור בחנות הדגים של האחים זינו – גם שם נטעם מהתוצרת. למשתתפי האירוע תינתן הנחה של 10%.

מרכז השולחן: לחמים ומטבלים
הוט סשימי — נתחי סלמון צרובים בשמן שומשום עם סויה, לימון וטחינה גולמית
סלט של דודו — סלט עגבניות חריף עם המון שום
אנשובי ואינטיאס כבושים

מנות אישיות:
ביצת עין עם כרישה מטוגנת ובוטרגה
“כנף” מוסר מטוגן עם טובסקו ירוק וחסה
סייגון — סירות חסה ממולאות בטונה אדומה טרייה, סלט קליפורניה, טבסקו ירוק ופאנקו

עיקרית:
בר ים בסגנון מרוקאי

קינוח:
צ’ורוס, סמיפרדו אננס

יין:
באדיבות יקב תבור

שתייה:
שתייה חמה וקלה

יש גם מתנה לכל משתתף:
בוטרגה איכותית שהשף מכין בעצמו
משך האירוע (כולל הסדנה וביקור בחנות דגים) כ-4 שעות
280 שקל בלבד כולל שירות ושתייה

ההרשמה בטלפון 03-6488898 או בטופס למטה

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *