חיפוש מתקדם

ארוחת “על האש”

חלק מהקסם של ארוחת על האש הוא הנינוחות והאופן האיטי שבו המנות זורמות אל האורחים. המנגל דולק, הזמן לא דוחק, יש זמן לשתות כוס יין, להתגרות מריחות הצלייה, לנשנש משהו ולפטפט. לכן סוף השבוע הוא זמן אידיאלי לארוחה כזאת. יש כל-כך הרבה מנות שמתאימות לארוחת על האש. כאן בחרנו בשילוב שתמיד עובד בין סלטים רעננים לבשרים שהצלייה עושה להם טוב. חגיגת על האש שלנו נעה על הציר בין המזרח התיכון לאמריקה: חומוס של רפי כהן ולצדו תירס מקסיקני, שיפודים ברוטב חמאת בוטנים לצד קבב אורפלי עם ירקות צלויים. ולקינוח smores – קלאסיקה של ברביקיו אמריקאי.

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

הר חרמון אינדיגו 2016 עמוד יין

אוכל ישראלי זקוק ליין ישראלי אמיתי. חיבור כובש בין קברנה סוביניון לסירה מספק את היין הכי ים תיכוני של היקב: קליל, מרענן ומתובל.

גמלא פינו נואר 2015 עמוד היין

ללא ספק היין האדום הכי קליל של היקב, שמספק ביטוי עדין במיוחד לזן הנערץ. אנחנו ממליצים לשתות מעט מקורר.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *